Weboldal készítés

Honlapkészítés egyedi igények szerint

Egyedi weboldal és webáruház

Korszerű, reszponzív weboldalak és webáruházak készítése üzleti és személyi igényekre szabva. A mai digitális korban elengedhetetlen egy mobilbarát, könnyen navigálható weboldal, amely gyakran azonos funkcionalitást kínál, mint egy dedikált alkalmazás.

Célirányos felület

Legtöbb esetben a weboldalunkkal egy célra kell fókuszálni. Amire fókuszálhat a weboldal az az online jelenlét, szolgáltatás hirdetés, termék árusítás stb.

Kiváló tartalom

A kiváló tartalom minőségi képekből összeszedett struktúrából és szövegből áll. A tartalom ami alátámasztja a honlap célját.

Legyél egy lépéssel riválisaid előtt, és emelkedj ki a tömegből egy prémium üzleti weboldallal. Egy professzionálisan tervezett, SEO-optimalizált weboldal nem csak növeli online láthatóságodat, hanem segít abban is, hogy üzleti identitásod egyedülálló és megkülönböztető legyen.

Üzleti weboldal készítés csomagok és árak

Élvezd a prémium weboldal készítés csomagjaink előnyeit: lenyűgöző design, frissített CMS, mobilbarát kialakítás. Lépj a digitális kor előterébe, és használd ki a prémium weboldal készítés által nyújtott előnyöket.

Bemutatkozó

800€

tól

A bemutatkozó alap csomag azok részére akik egy oldalas felületet szeretnének.

Professzionális

1300€

tól

Összetetteb vállalkozás esetén a professzionális weboldal csomag az ajánlott.

Prémium csomag

1900€

tól

Ha már rendelkezik vállalkozással akkor ez lesz az Ön csomaga az összetett webáruház ötletek miatt.

Bemutatkozó

800€

tól

A bemutatkozó alap csomag azok részére akik egy oldalas felületet szeretnének.

Professzionális

1300€

tól

Összetetteb vállalkozás esetén a professzionális weboldal csomag az ajánlott.

Prémium csomag

1900€

tól

Ha már rendelkezik vállalkozással akkor ez lesz az Ön csomaga az összetett webáruház ötletek miatt.

Teljes reszponzív felület

Napjainkban több száz, eltérő méretű kijelzőn kell egy honlapnak megfelelően megjelennie. A modern honlapkészítés egyik alapja a reszponzív, dinamikusan a kijelző méretéhez illeszkedő megjelenés.

Gyors felület

A gyors weboldal felület nem csak komfortos, jó benyomású böngészési élményt nyújt, hanem a SEO, keresőoptimalizálás terén is fontos elem.

Dinamikus tartalom

A szigorú adatvédelmi feltételeknek és az Európai Unió, továbbá adott kormány által hozott törvényi előírásoknak megfelelő felület hiányában megbüntethető a tulajdonos.

STATISZTIKA

Fontos statisztikák a weboldalakról

Az emberek 93%-ja először rákeres a szolgáltatásra vagy termékre vásárlás
véghezvitele előtt az interneten.

Gyakori kérdések

Weboldal készítésével kapcsolatos gyakori kérdések

Kinek ideális a Bemutatkozó honlap csomag?

A Bemutatkozó csomaggal két hét alatt, szoros együttműködésben hozzuk létre az online arculatodat. Ez a csomag egyedi, elegáns design-t és új generációs weboldal motort kínál. Ha korlátozott költségvetéssel dolgozol, és meglévő vagy frissen induló vállalkozásod számára egy letisztult, professzionális weboldalt szeretnél, akkor a Bemutatkozó csomag ideális választás a számodra

Professzionális weboldal csomag

Ha az internet dinamikus fejlődésével szeretnél lépést tartani és egy modern, letisztult, minimalista nyugati stílusban készült professzionális üzleti weboldalt szeretnél, a Professzionális weboldal csomag ideális választás a számodra. A csomag a piackutatástól kezdve a SEO-n át a mobilbarát kialakításig számos szolgáltatást kínál, amelyek segítségével weboldalad könnyen kezelhető, vonzó és hatékony lesz.

Kinek ajánlott a Prémium webáruház csomag?

Amennyiben egy igazán egyedi és magas színvonalú online boltot szeretnél létrehozni, a Prémium webáruház csomag tökéletes választás lesz számodra. Az email marketing, rendelési megoldások és kártyás fizetési/kiszállítási lehetőségek egyszerűsítik az ügyfelekkel való kommunikációt és az online eladások kezelését. A magas minőségű kép- és videókészítés pedig gondoskodik arról, hogy termékeid a lehető legjobb fényben jelenjenek meg.

Csomagtól független weboldal készítési lehetőség

Csomagok csak alapvető iránymutatást nyújtanak, és teljes mértékben lehetőség van arra, hogy egyedi igényeid szerint válogasd össze a weboldal készítési folyamatokat. Minden projekt egyedülálló, és megértjük, hogy lehetnek specifikus követelményeid.

Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

A projekt időtartama nagyban függ a weboldal bonyolultságától és az ügyfél együttműködésétől. Egy egyszerű weboldal akár 2-3 hét alatt is elkészülhet, míg egy bonyolultabb projekt hónapokig is eltarthat.

Milyen információkat szükséges megadnom a weboldalhoz?

A domain név, a cég logója, a szöveges tartalom, képek és videók, valamint a kívánt funkcionalitások és design irányelvek is fontos információkat jelentenek a weboldal készítés során, ha mindezt nem velünk szeretnéd elkészíteni, mivel már birtokodban vannak ezek az elemek.

Hogyan tudom frissíteni a weboldalam tartalmát?

Egy könnyen kezelhető tartalomkezelő rendszer (CMS) segítségével önállóan is frissítheted a weboldalad tartalmát, vagy kérheted a webfejlesztő segítségét. A weboldal elkészítése után akár személyesen is 1napos teljes betanítással szolgálunk.

Hogyan tudom megvédeni a weboldalamat a biztonsági fenyegetésektől?

A weboldal biztonságát SSL tanúsítvány, rendszeres biztonsági frissítések és biztonsági beállítások, valamint megbízható hosting szolgáltató védi.

Kapcsolatfelvétel, Árajánlat kérés

Theweblab árajánlatkérő

Üdvözöl a Theweblab csapata

Kérjen árajánlatot ingyen