Te Partnered a legjobb tartalom marketingben

Összehangolt marketing stratégiák. A tökéletes névválasztástól, a logó egyedi tervezésén át, a személyre szabott weboldal szerkesztésig, végül a célzott meghirdetésig.

egyedi weboldal készítés

Kezdje el a felfedezést

Fedezze fel a legnépszerűbb kategóriáink szolgáltatásait

Logó és arculattervezés

Optimalizált logó és arculat. Ha még nincsenek meg az alap elképzelései a vállalkozás működéséről akkor ajánlott előtte egy átfogó piackutatás.

Névjegykártyák

Folyamatosan haladunk a digitális világ felé. Nálunk fizikai névjegykártyán kívül az álltalunk létrehozott virtuális névjegykártyákis megtalálhatóak a jövőre felkészülés érdekében.

Szórólapok, bannerek

Méretbarát szórólapokat és bannereket szeretne? Több méretre is optimalizált internetes felületeken is megosztható dizájnt készítünk Önnek.

Weboldal és webáruház

Segíthetek honlapfejlesztésben, webshop készítésben és ezekszakszerű üzemeltetésével. Lehet Önnek is hatékony, keresőbarát és élményt biztosító weboldala, webáruháza!

Marketing, hirdetések

Google,- facebook,- instagram ads. A leghatékonyabb felületek a legnépszerűbbek is egyben. Mindenki számára megtalálható a saját célközönsége.

QR kódok

Interaktív funckióval rendelkező QR kódok. Manapság ki ne találkozott volna a QR kódokkal. Viszont amire használjuk meg sem közelítik azokat a funkciókat ami bennük rejlik.

Kapcsolatfelvétel
bármivel kapcsolatban

Messengeren

Messengeren közvetlenül írhat főszerkesztőnknek. Ha pontos árajánlatot szeretne
válassza a második "árajánlat kérés" lehetőséget

webfelület

Az egyedi weboldal készítés előnyei

Alap marketing csomag

Új digitális jelenlét
1090
00 Összesen
 • Névjegy. csomag
 • Weboldal csomag
 • QR kód csomag
 • Havi szerkesztés

Fejlett marketing csomag

Fejlett digitális lefedettség
1390
Month
 • 15 Accounts
 • 100 GB Space
 • 1 Domain Name
 • Heti szerkesztés
Popular

Professzionális csomag

Teljeskörű marketing lefedettség
2090
00 Összesen
 • Névjegy. csomag
 • Weboldal csomag
 • QR kód csomag
 • Szerkesztés akármikor

Miben tudunk segíteni?

Czibor Viktor

A nevem Czibor Viktor és a theweblab.hu főszerkesztője vagyok. Egyedi jól megtervezett a célközönségnek célzott honlapokat, webáruházakat és egyéb marketing eszközöket készítek. A tudatos arculattervezést és az online jelenlétet nagyon fontosnak tartom.
Ezeken kívül materiális világunkba a marketing kivetülését, mint pl.logót, szórólapot, névjegykártyát is elengedhetetlennek találom. Ezeket a fizikai hirdető eszközöket qr kódos megjelenéssel készítjük, amely összekapcsolja ügyfeleit az Ön online jelenlétével.

Alappilérem a jó minőségű munka. Ez garantálja az egyedi megjelenésű, minőségi és időtálló marketinget mindenki számára.

Képességem
Reszponzív weboldal 100%
Képességem
Költséhatékonyság 100%
Képességem
Kezelhetőség 100%

Gyakori kérdések

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a beérkező kérések/kérdések gyorsan pontosan és célnak megfelelően megválaszolva legyenek. Sajnos mi is tapasztaljuk a zavaró tényt, hogy napokat kell várni egy e-mail megválaszolására, vagy szembesítenek azzal, hogy „még valakivel egyeztetni kell” a munkát végzőnek. Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfelünkel kapcsolatban tudjunk lenni bármi nemű probléma felmerülése esetén is.

Nagyon sok esetben van az a tény, hogy a marketinges ért egy bizonyos szoftver használatához viszont nem az a legjobb megoldás a klien számára, mégis ezt az opciót válassza. Ilyenkor felmerülhet az a probléma, hogy bizonyos fontos funkciók és modulok hiányozhatnak az oldalból. Problémaként még az is felmerülhet, hogy annyira nehéz az adott szoftver kezelése, hogy szinte „túszul ejtette” a vállalkozást egy marketinges, mivel nélküle szinte lehetetlen üzemeltetni az oldalat. A legkisebb változtatáshoz is segítségre lehet szüksége. A TheWebLab az aktuálisan legfejlettebb szoftverrel dolgozik, és mindig készek vagyunk új dolgok tanulására.

Bizonyára jó lenne tudni, hogy az igényesség ki fog tartani a szerződés aláírása után is. Ez úgy a legkönnyebben kivitelezhető, ha ön is ellenőrzi, hogy az ügynökség „megcsinálta-e a házi feladatát”, és felkészülten érkezett-e a beszélgetésre. Biztosíthatjuk róla, hogy a TheWebLab-nál kész javaslatokkal, példákkal és magyarázatokkal várjunk önt már az első megbeszéléskor is.

Kérjen árajánlatot szakértőinktől